Om Oss

Innovative Artist Academy är Nordens största branschkurs för artister, musiker och låtskrivare – utvecklad av den danska verksamheten B Group.
B Group brinner för att utveckla talanger inom flera kreativa branscher. Detta gör vi genom att erbjuda karriärfrämjande kurser, där mötet mellan etablerade branschfolk och nya talanger är i fokus.

B Group har existerat sedan 2009 och är representerat i både Danmark och Sverige, där vi årligen avhåller mer än 50 kurser – vi erbjuder till exempel även kurserna Innovative Music Management och Innovative Event Management.

Läs mer om B Group på: www.b-group.dk

Filosofi

Innovative Artist Academy är en ambitiös karriärmöjlighet för alla som drömmer om att arbeta professionellt med musik. Kursen har med stor succé etablerat sig som en viktig aktör gällande att uppgradera den redan existerande musikbranschen, och som en hjälpande hand till nya talanger på väg in i branschen. Vår kurs håller hög nivå och därför är antalet kursplatser begränsade, för att vi också ska kunna skapa förutsättningar för bästa möjliga undervisning. Utifrån många års erfarenhet i musikbranschen, har vi skapat en kurs som fokuserar på de områden och verktyg en artist behöver för att ge sig ut i den svenska musikbranschen.

Kursansvarig

My Björklund
kundservice@innovativeacademy.se
Tlf. nr. till kontoret: +46 8 525 028 77